вівторок, 30 квітня 2024 р.

 Підсумки тижня психології

    З 22 по 26 квітня у Класичному фаховому коледжі СумДУ пройшов тиждень психології, у рамках якого практичний психолог Олена Юрченко та соціальний педагог Алла Швидка провели різноманітні тематичні заходи.
    На початку тижня до уваги здобувачів освіти, педагогів та працівників закладу було представлено інформаційний стенд з порадами щодо пошуку ресурсів, мотиваційними висловами, цікавими фактами, тестом з дослідження особистості та цитатами відомих українців про внутрішній світ та неповторність людини.
    Усі охочі мали змогу долучитися до акції «Паркан позитиву» та отримати побажання на день. Фотомарафон «Світ належить, тому хто радіє» об’єднав приємні моменти та щирі усмішки учасників освітнього процесу в колаж щастя.
    Серед представників груп І-ІІ курсів пройшли Kahoot ззмагання «Що ти знаєш про психологію?», де перемогу здобув студент групи №4 Данило Демченко.
    Для студентів І курсу та соціальної групи «Довіра» проведено марафон «5 днів у пошуку ресурсу, енергетичний календар». Під час кожного заняття студентська молодь отримувала цікаві та творчі завдання, що слугували підзарядкою енергії.
    Батьки здобувачів освіти долучилися до групової онлайн консультації «15 руйнівних висловів дорослих, які негативно впливають на психіку дитини», де разом із соціальним педагогом розбирались у складних ситуаціях виховання.
    Проведені заняття для першокурсників «Перша психологічна допомога», під час яких студенти опанували принципи першої психологічної допомоги у кризових ситуаціях. Дані заняття провела психолог-тренер Юлія Бібік у межах пілотної версії тренінгу «Я підтримую друзів».
    Завітали на тиждень психології до коледжан і представниці ГО «Ліга сучасних жінок», які провели воркшоп для дівчат «Правова грамотність у сфері шлюбних відносин».
    Для здобувачів освіти, які проживають в гуртожитку, було проведено квест-гру «У світі психології». Взяли участь учасники освітнього процесу й у благодійній акції по збору макулатури та кришечок, адже екологія природи починається з екології душі.
    Традиційно, бібліотекою закладу було організовано виставку психологічної літератури.
Також протягом тижня фахівці психологічної служби долучилися до обласного психологічного форуму, під час якого мали змогу відвідати різноманітні онлайн майстер-класи та ознайомитися з майндфулнес- та арт-терапевтичними техніками.







Немає коментарів:

Дописати коментар