середа, 10 квітня 2024 р.

 У коледжі запрацювала група онлайн-підтримки «Довіра»

Коли війна триває вже третій рік, складно щось планувати. Кількість трагедій на одиницю часу зашкалює, і ми часто почуваємось виснаженими й розгубленими, тож навички підтримки себе і один одного стають життєвою необхідністю.
Коледжанською психологічною службою організовано фахову допомогу у вигляді створеної онлайн-групи «Довіра», де здобувачі освіти, які проживають на прикордонні і потребують, насамперед, допомоги від пережитих психотравмуючих подій, втрати житла, переїзду на іншу територію, можуть відчути соціально-педагогічну підтримку.
На скільки важливо мати у своїх контактак такі комунікаційні групи, послухаємо самих студентів:
«Допомогти собі, підтримати близьку людину – наразі такі навички не менш необхідні, ніж уміння надавати домедичну допомоги, і про це ми говоримо в «Довірі».
«До «Довіри» я не розумів, як це - дослухатися до власного «я», а тепер, завдяки нашій команді, вчасно реагую на стрес і не заганяю себе у глухий кут тривожності, панічних станів і депресії».
«Дякую психологічній службі коледжу за надану підтримку у збереженні фізичного та ментального здоров’я. У «Довірі» цікаво і все зрозуміло».
Наша «Довіра» - це «острівок», який спрямований на те, щоб після Перемоги ми змогли не тільки знайти себе, своє місце в житті, а й максимально реалізували себе, стати повноцінними членами суспільства. Кожен хоче чогось у житті досягти, щоб мати можливість пишатися собою. Чому ж одному це вдається, а іншому ні? Чи існує якась таємна формула успіху для переможців? Чи все лише у справі збереження ментального здоров’я? Але це вже тема для іншого допису. Маєте час для роздумів. Готуйтесь, подискутуємо!


Немає коментарів:

Дописати коментар